Blog #1: Ik ben schoonheidsspecialiste. Specialiste in schoonheid.

Ik ben schoonheidsspecialiste.
Specialiste in schoonheid.

Maar wat is schoonheid precies?
Precies, dat is voor iedereen anders!

Schoonheid zit in zóveel, persoonlijk vind ik, in alles. Mooie natuur, architectuur, een schilderij, een goed boek. Een mooi mens.

Ik bedoel: onze uitstraling. Laten zien wie we zijn, staan voor wie we zijn. En hoe belangrijk is het wel niet, om goed in je vel te zitten? Echt letterlijk én figuurlijk?
Want als we ons lekker in ons vel voelen, staan we anders in de dag. Dan komt het net even minder hard binnen. Kunnen we meer aan. “Loopt” een dag soms net even iets lekkerder. Zijn we echt zelfverzekerder.

En zo kom ik bij de huid. Onze huid. Ons velletje, die je maar 1 keer krijgt en waar je je hele leven mee moet doen. Een goed verzorgde huid is een stralende huid.
Hoe goed zorg jij voor je huid? Waarmee verzorg je je huid?

We kijken allemaal in de spiegel en nemen van alles waar. “Hmmm, wat is het droog”. “Ai, die gerstekorrel bij mijn oog”. “Bluh, die T-zone”. “Oei, zie ik daar nou een rimpel?”

Weet dat er met de juiste behandeling en producten zóveel mogelijk is. Je huid hoeft niet te lijden en jíj hoeft je niet onzeker te voelen over je huid.
Afgestemd op huidtype, huidconditie én huidbehoefte, is er binnen de producten van Babor alles mogelijk. De meeste effectieve en werkzame stoffen zijn verwerkt in al hun producten. Van reiniging tot crème en van serums tot ampullen.

In mijn volgende blog vertel ik je uitgebreid over het belangrijkste onderdeel van je huidverzorging: de reiniging!

Jouw huid ♡ Mijn vakgebied

Een stralende huid voor jou, dat is mijn passie!

Stralende groet,
Krista

Krista Schreuder

Eigenaar

Art of beauty skincare

Zoek je een schoonheidsspecialiste in Putten? Dan ben je bij Art of Beauty skincare aan het juiste adres. Je kan bij mij terecht voor gespecialiseerde behandelingen in huidverzorging en huidverbetering van alle huidtypen. 

Ontmoet ik jou binnenkort in mijn salon? Je bent van harte welkom!

Stralende groet ♡
Krista Schreuder

Art of Beauty Skincare

Jan Nijenhuisstraat 185
3882 HS Putten
06-12611188
info@artofbeautyskincare.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: op afspraak