Babor Skincare Experience

Home     |    Babor Skincare Experience

Babor logo

Welkom bij jouw

Babor Skincare Experience

Welkom bij jouw Babor Skincare Experience

Schoonheid is iets heel persoonlijks. Jouw huid is zo uniek als je vingerafdruk. Daarom begint elke beauty-experience bij BABOR met een huidanalyse waarin ik toelicht wat jouw huid nodig heeft. In de behandeling ontstaat daaruit een ultieme schoonheidservaring die de meest hoogwaardige ingrediënten en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

Precies afgestemd op jouw huidbehoeften. Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal de beste versie van onszelf zijn als wij ons mooi voelen en lekker in ons vel zitten. Mijn passie is om jou te behandelen met de meest effectieve formules, je een persoonlijk huidadvies te geven en individuele producten voor jouw verzorging thuis aan te bieden.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en één van de belangrijkste. De huid is de barrière tussen de invloeden van buitenaf en de organen in ons lichaam. Een gezonde huid is in staat om om te gaan met externe factoren, zoals uv-straling, blauw licht en bijvoorbeeld luchtverontreiniging. Maar de huid doet meer. Het is een uitscheidingsorgaan en zorgt ervoor dat de afvalstoffen die andere organen niet meer optimaal af kunnen voeren, via de huid ons lichaam verlaten. Dit is een proces dat 24-uur per dag door gaat. Daarom is een goede reiniging essentieel voor een perfecte huidverzorging. De unieke en exclusieve Hy-öl in combinatie met de Phyto-base, zorgt ervoor dat de huid grondig tot in de poriën gereinigd wordt en tegelijkertijd haar eerste verzorging afgeeft. De huid is na deze reiniging perfect in staat de producten die volgen op te nemen.

Babor lijnen

Skinovage

Age Prevention System-verzorging

Anti-aging HSR

Strakkere huid en contouren

Anti-aging ReVersive

Voor een jeugdige huid

Dr Babor

De innovatieve precisieformule

Dr Babor pro

Nieuw en exclusief in mijn salon

Art of Beauty Skincare Flatscreen_HSR_Plakat

Art of Beauty Skincare

Jan Nijenhuisstraat 185
3882 HS Putten
06-12611188
info@artofbeautyskincare.nl

Openingstijden

Maandag:      15:00 – 22:00
Dinsdag:        08:30 – 18:00
Donderdag:  08:30 – 18:00