Behandelingen

Beauty

Home    |    Beauty

Jouw

Babor belevenis

Een behandeling met de BABOR Expert Methode is een belevenis die dieper gaat dan de huid. De specifieke BABOR werkstoffen activeren de huid, van het oppervlak tot in de diepte. Als BABOR Expert stem ik elk product individueel af op jouw huidbehoefte. Daarbij voelt de afwisseling van warme en koude elementen niet alleen goed aan, maar maakt je huid in feite wakker en actief. Voor jou is een behandeling een ultiem gevoel van wellbeing. Voor je huid is het een power work-out. Want met specifieke technieken wordt het maximale resultaat behaald tijdens de behandelingen. Voor het fantastische gevoel van een met BABOR verzorgde, vitale huid.

06-12611188  |  info@artofbeautyskincare.nl

Babor Experiences

Op maat gemaakt voor de individuele behoeften van jouw huid. Zachte texturen en werkzame ingrediënten brengen de huid in balans, perfect afgestemd op jouw huidtype.

The Luxury Experience

Vanaf €135,-

De huid krijgt haar jeugd terug. Krachtige pro-aging en anti-aging werkstoffen van de producten van de HSR of ReVersive zijn een cadeau voor je huid.

The Precise Experience

Vanaf €130,-

De producten van DOCTOR BABOR en DOCTOR BABOR PRO gaan verder waar andere crèmes stoppen.  Als intensieve, cosmeceuticals zijn ze ook ideaal voor complexe huidtypes en zijn ze op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste beauty-eisen. Afhankelijk van de huidbehoeften hebben deze behandelingen verschillende beautytijden.

TheraPro Peels

Vanaf €95,-

De TheraPRO Peels zijn veelzijdig toe te passen. Direct na de behandeling heeft u een frisse, stralende, gladde teint. Ongeveer 2 – 3 weken na de behandeling een jeugdigere uitstraling, minder lijnen en rimpeltjes en een regelmatige, verfijnde huidstructuur. 

Losse modules

Vanaf €7,50

Ook voor losse modules ben je van harte welkom. Van harsen, epileren tot verven.

De weg naar jouw mooiste huid

1. Neem contact met mij op

Bel mij en we zoeken een datum die past in onze agenda's

2. Je wensen bespreken

In een gesprek bespreek ik jouw wensen en welke behandeling hier het beste bij past.

3. Kom langs

En beleef de Babor Experience!

Art of Beauty Skincare

Jan Nijenhuisstraat 185
3882 HS Putten
06-12611188
info@artofbeautyskincare.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: op afspraak